top of page

SPA MASSAGE

Файл_001.jpeg

ANSIGTSMASSAGE

Ansigtsmassagebehandling er en blid og beroligende behandling. Behandlingen arbejder primært med massage, energipunkter og reflekszoner i ansigtet. 
Du skal blot ligge og tage imod uden at gøre noget. Behandlingen virker afstressende, fordi den sænker hastigheden på dine hjernebølger. Den løsner bl.a. op for tunghed, indre uro, tristhed, negative tanker, stress, smerte og søvnløshed.

Pris

30 MIN 350 DDK

Файл_008.jpeg

HÅNDMASSAGE

Massagen får blod til at flyde til dine muskler og derved afhjælpe stive og ømme led, sener og bindevæv. Hånd massage fordel bare om nogen , men kan være ekstra nyttigt for alle, der arbejder med hænderne en masse.
Efterhånden som man bliver ældre, kan dine hænder udvikle gigt, og massage kan hjælpe med at lette nogle af de smerter, som er forbundet med dette.
Håndmassage kan afhjælpe:
Stive led og dårlig cirkulation
Smerter
Søvnløshed
Hovedpine
Karpaltunnelsyndrom
Springfinger

Pris

30 MIN 350 DDK

Файл_004.jpeg

FØDDERNE MASSAGE

Manicurebehandling inkluderer: formgivelse, neglebåndbehandling, pleje af negle og sider, blødgørelse af neglebånd med olie og fugtiggørelse med creme. 

Efter ønske, kan man få belagt gennemsigtig forstærkende lak. Hvis I holder jeres hænder og negle rene, pæne og velformede og ønsker at vedligholde en sund hud på hænder og negleplader, anbefaler vi, at I lave en manicure mindst en gang hver anden uge. 

Husk, at snavs ophobes under neglene. Huden på hænder og neglebånd tørrer ud, mister fugt og attraktivitet, derfor anbefales manicure uden brug af belægning til alle uden undtagelse - både kvinder og mænd. Når man begynder at pleje sine negle nøje, vil man hver dag se, hvordan fingrene forskønnes.

Pris

30 MIN

350 DDK

Файл_000.jpeg

CHOKOLADE MASSAGE + WRAP

Chokolademassage er helbredende massage, som vil fylde dig med en utrolig følelse af velvære og glade. Det skyldes delvis af at chokolade indeholder vitaminer og mineraler som er til gavn for vores krop og hud.
Massagens teknik hjælper med at erstatte stress og spænding med godt humør og velvære. Denne massage er en kombination af massage, aromaterapi, lymfedrænage og andre behandlingsformer, som er rettet mod at forbedre kroppens stofskifte
Chokolade massage hjælper:
mod cellulitis
slap hud
samt forbedrer blodcirkulationen
regenerer kroppen
huden bliver glat
blød og man bliver glad.
For at opnå den maksimal effekt, afsluttes massagen med afslapningstid med afstressende musik og en kop varmchokolade

Pris

90 MIN 800 DDK

Файл_011.jpeg

AROMA MASSAGE

De virksomme stoffer i de æteriske olier optages både gennem huden via massagen, og gennem duftene som stimulerer det hormonelle system og nervesystemet.?Olierne har, vær især specifikke egenskaber, som genopretter balancen i kroppen og sindet.
Olien blandes efter klientens behov og ønsker. Aroma massage er en dybdegående massage, som forløser smerter og spændinger i led og muskler. Du oplever at du får mere ro i kroppen, føler dig behagelig afslappet, dit imunforsvar blir styrket og du får mere overskud i hverdagen.
Aroma massagen er en meget behagelig massageform hvor du bliver masseret med æteriske olier fra forskellige blomster samt urter.

Pris

60 MIN 600 DDK

Массаж Соль

KROP PEELING

Aromatisk og blid kropspeeling, baseret på små salt korn, samt naturlige olier.
Peelingen fjerner de døde og tørre hudceller, samt sætter gang i blodcirkulationen og forebygger / mindsker alderstegn.
 Kropspeeling der forkæler din hud med førsteklasses olier og giver den et flot silkeagtigt skær.Sliber væk døde hudceller, fremmer blodcirkulationen og genopretter hudens spændstighed og naturlige balance og gør den herligt blød.

Pris

60 MIN 600 DDK

Файл_015.jpeg

STENMASSAGE/

STENTERAPI

Massageformen med de varme sten skaber afslappethed og ro i krop, sind og sjæl.


Du vil føle dig svævende under hele massagen, fordi Hotstone-stenmassage er en massage i særklasse.

Stenene varmes op til ca. 50 - 56 grader..

De varme sten åbner op for blodgennemstrømningen, derved transporteres ilten lettere gennem kroppen og muskulaturen afslappes hurtigt, ligesom leddenes ømhed mindskes. Du vil få følelsen af, at dine muskler langsomt "smelter", dine spændinger giver efter og negativ virkning af fysisk og / eller psykisk stress bliver modvirket. Såfremt der er specielle områder med store spændinger vil det muliggøre en noget dybere og smertefri massage.

Pris

60 MIN 600 DDK

Файл_005.jpeg

MASSAGE JORDBÆR MED FLØDE+ DESSERT

massage jordbær med fløde er en anti-stress massage kombineret med aromaterapi med jordbær creme. Denne behandling lindrer træthed og genopretter præstationsevnen. Under sessionen forsvinder angst, muskelspændingen falder, blodcirkulationen vender tilbage til normal.
Jordbær tager sig også af din huds sundhed. Sammensætningen af denne creme omfatter naturlige syrer, omega 3, vitaminer A og B, samt stoffer der nærer, fugter og genopretter huden. En let afslappende massage giver dig mulighed for at nyde aromaen af jordbær og slappe godt af . Massage forbedrer immunforsvaret.

Pris

90 MIN 800 DDK

HELSEMASSAGE

Файл_010.jpeg

ANSIGTMASSAGE OG HOVEDBUNDMASSAGE

fokus på hoved, ansigt, nakke
 Massage af hovedet kan afhjælpe spændinger i kraniet og hjælpe til at øge cirkulation i vener og arterier. Denne behandling vil være god, hvis du lider af hovedpine, migræne, myoser eller spændinger i nakke eller hals.

 Du skal tillade dig selv at være i en tilstand mellem vågenhed og søvn, iagttage tanker, billeder og hændelser, men undlade at give dem energi. Lad dem passere
 

Pris

30 MIN 350 DDK

Массаж головы

HOVEDMASSAGE

Massagen forbedrer blodcirkulationen og immunforsvaret  
den hjælper mod stres. 
søvnforstyrrelser og smerter. 
Anbefales mod flg. smerter og spændinger i muskler og led, skulder, nakke, ansigt og hoved.
Hovedmassagen stimulerer hår-og hårbund samt fjerner ansigtshævelser. Generelt giver massagen øget mentalt overskud og forbedrer hukommelsen og koncentrationsevnen.

Pris

30 MIN 350 DDK

Файл_016.jpeg

SKULDER/NAKKEMASSAGE

Her fokuseres alene på spændinger, ømhed eller træthed i skulder- og nakkeområdet. Massagen løsner og afspænder muskulaturen i området og øger derved blodcirkulationen. Dette giver en fantastisk følelse af velvære og afslappethed.

Pris

30 MIN 350 DDK

Файл_009.jpeg

RYG MASSAGE

kan hjælpe hvis du har:
Spændt muskulatur i den øvre kropsdel
nakkesmerter
Smerter, som stråler ud i arme og hænder
Musearm og tennisalbue
Overbelastning eller ensidigt arbejde
Stress og hovedpine
 

Pris

30 MIN 350 DDK

Файл_018.jpeg

KLASSISK RYGMASSAGE

Ryggen smøres med massageolie. Massagen starter med strygning, friktion og dyb valkning af ryggen, nakken og ryg siderne. Følges med gnidning, vridning, klapning og klemning. Bagefter anvendes varmt salt eller paraffin. Fødder og hals masseres, samt laves der et fodbad med havsalt som fjerner mælkesyren. 

Pris

60 MIN 600 DDK

Медовые банки

HONNING MASSAGE

Honning er sundt for vores krop 

*Fugt og næring
Hjælper med at holde på fugt i huden, meget vigtigt for mennesker med tør hud
*Rensning
Kan godt bruges som skrab, fjerner hudceller meget effektivt, især i sauna. Kan blandes den med ynglings maske. Godt for uren hud med bums og akne, antiseptisk virkning
*Antiaging 
Dette produkt strammer huden og gør den glat. Hjælper mod appelsinhud og ar, huden bliver mere elastisk

Pris

60 MIN 600 DDK

Файл_002.jpeg

SUGEKOPMASSAGE/ CUPING

Bindevævsmassage med sugekopper virker udrensende på bindevævet i huden, musklerne og leddene.

Massage med sugekopper er meget virkningsfuld til alle former for smerter, ømhed og spændinger. Samtidig øges blodcirkulationen, der udskilles affaldsstoffer og massageformen stimulerer kroppens naturlige forsvar.

Massage med sugekopper er specielt gavnligt, hvis du har en meget træt ryg, har et ensidigt eller meget stillesiddende arbejde.

Man skal være forberedt på, at behandlingen kan give mærker – (det er ufarligt) 

Allerede efter den første behandling kan du formentlig mærke en forbedring, og en lethed i kroppen. Det er dog vigtigt, at man efter en hel bindevævsmassage giver sig selv god tid, til at slappe af.
 

Pris

60 MIN 600 DDK

Файл_014.jpeg

BAMBUSMASSAGE

Bambus massage har i århundrede været brugt som traditionel kinesisk massage, hvor bambuspinde anvendes på kroppen for at behandle muskel spændinger. Udover at løsne op for spændingerne, er Bambus massagen ren velvære for din krop. 

Bambuspindene er af varierende længde og tykkelse og fungerer som massørens forlængede arm, når de bliver brugt til at massere problemerne ud af din krop. 

Bambus massagen er unik, da den går i dybden, reducerer spændinger, stimulerer sanserne, reaktiverer cirkulationen. 

Massagen er dybere og mere fast end almindelig massage, og giver en dyb følelse af afslapning og velvære, reducerer stress og lindrer smerter

Pris

60 MIN 600 DDK

Полотенца

GOUACHE MASSAGE

Gouache - en af de ældste massage teknikker som betyder "at skrabe alle de dårlige ting." Der bruges speciale pladder som skraber. Meget e ektiv metode, huden rødmer med det sammen og symptomer kan være at huden føles som at brænde. I patologiske hudområder forekommer små blødninger som kan være helt sorte og de bliver til blå mærker bagefter. Pletter forsvinder ca. 2-3 dage efter. Normalt føler man sig meget træt efter behandling.
Ryggen smøres med olie og der anvendes klassisk eller afslapningsmassage Forsættes med lymfedrænage elementer, masseres med gouache sten på ryg, nakke og hofter, som stryges med hænderne.

Pris

60 MIN 600 DDK

bottom of page