top of page

OM OS

stulja v druguju storonu.png

Salon ligger i et pænt boligområde ved siden af bageren på Løjtoftevej.  

Der er 3 behandlingsrum, et toilet og et badeværelse. Det er et indbydende og rent sted med flot indretning og god atmosfære.

Salon åbnede i 2016. I 3 år har vi tilbudt vores kunder forskellige behandlinger, som bliver tit reklameret på Facebook.

Vi bruger produkter af høj kvalitet, og man bliver behandlet af kvalificerede specialister.

Vi værdsætter vores kunder og yder den bedste service hver gang.

stylja.png

 VORES TEAM

2 girl.png

Yaroslava Radchenko

Yaroslava Radchenko er vores dygtig neglemester, som laver manicure, gele negle, negle. Yaroslava er en højkvalificeret specialist med 7 års erfaring inden for neglebranchen, som hele tiden holder sig opdateret i forhold til nye teknikker og produkter.

Yaroslavas interesse, viden og erfaring er afspejlet i kundernes smukke negler. Hun tager hensyn til kundernes ønsker og smag, så teknikker er blevet valgt med omhu.

1 girl.png

Tatjana Radchenko

Tatjana Radchenko er vores massør, som efter kort tid blev meget efterspurgt af vores kunder. Tatjanas massage giver energi, godt humør og lindrer smerter, og det er grunden til at kunderne kommer igen.

Tatjana er en uddannet massør fra Lituaen. Hun udfører også hårfjerning med voks. Hun har også afsluttet et Spray tan kursus i København og Pediciure i Rusland.

Tatjana arbejder kun med de bedste produkter.

Alt i salonen er sterilt og vi bruger kun engangsprodukter.

3 girl.png

Karina Skrebutėnaitė

Karina Skrebutėnaitė er certificeret specialist i øjenvipper , bryn, keratin behandling .... Mere end 6 års erfaring.

Hos hende får I professional behandling med kvalitetsprodukter, en hyggelig og afslappende atmosfære i en dejlig salon, samt glæde for resultat af hendes arbejde.

Karina taler desværre kun engelsk.

bottom of page