top of page

NAILS

shutterstock_1751300993_edited.jpg

MANICIURE

Manicurebehandling inkluderer: formgivelse, neglebåndbehandling, pleje af negle og sider, blødgørelse af neglebånd med olie og fugtiggørelse med creme. 

Efter ønske, kan man få belagt gennemsigtig forstærkende lak. Hvis I holder jeres hænder og negle rene, pæne og velformede og ønsker at vedligholde en sund hud på hænder og negleplader, anbefaler vi, at I lave en manicure mindst en gang hver anden uge. 

Husk, at snavs ophobes under neglene. Huden på hænder og neglebånd tørrer ud, mister fugt og attraktivitet, derfor anbefales manicure uden brug af belægning til alle uden undtagelse - både kvinder og mænd. Når man begynder at pleje sine negle nøje, vil man hver dag se, hvordan fingrene forskønnes.

GELLAK

​Før gelélak påføring, laves en manicure, neglebånd behandles, og gives formen på den frie kant. Derefter påføres basen, hvilket bidrager til langvarig holdbarhed på materialet fra 2 til 4 uger. Bagefter påføres farven fra paletten. Hvis det ønskes, kan glitter påføres (inkluderet i prisen), eller et design (ekstra omkostninger). Gelélak hjælper med at få lange negle som ser så naturlige ud som muligt.

*

GELENEGLE

Gelénegleforlængelse er en behandling, som styrker naturlige negle, hjælp af hårdt geleet og forlængelse af den frie kant af neglen. Før proceduren påbegyndes, bliver negleteknikkeren og klienten kun om formen og længden af ​​neglene

 

GELLAK PÅ TÅNEGLENE

 

en procedure tæt på proedure gellak på hænderne.  Udføres på lignende måde, holder fra 4 til 8 uger.

 

bottom of page